Dārzeņus (pēc vajadzības mizo un griež) blanšē – patur 2 minūtes verdošā ūdenī, tad noskalo sietiņā aukstā ūdenī. Notecina, liek uz tīra dvieļa, nosusina.
2
Tofu vai vistu sagriež gabaliņos.
3
Olu sakuļ, apviļā tajā dārzeņus vai tofu/vistu. Tad liek tos bļodā ar mazliet cietes, bļodu pakrata, lai gabaliņi vienmērīgi apvārtās cietē.
4
Karstā eļļā apcep dažas minūtes šādi sagatavotos produktus, līdz zeltaini un kraukšķīgi.
5
Kamēr produkti cepas, pagatavo mērci. Ķiploku sakapā, ingveru sarīvē.
6
Uz sausas pannas minūti apgrauzdē sezama sēklas, tad pievieno ķiploku un ingveru (un čili, ja liek), apmaisa, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, uzvāra.
7
Apceptos gabaliņus samaisa ar mērci, pārkaisa sakapātus lociņus, pasniedz nekavējoties. Piedevās perfekti derēs rīsi vai Num-num kvinoja.