Kafijas-čia keksiņi

portions icon
Porcijas 6
time icon
Sagatavošanas laiks 15
time icon
Pagatavošanas laiks 30

Sastāvdaļas

  • 1 ola

  • 80ml piena/augu “piena”

  • 15 ml kafijas liķiera (pēc vēlēšanās)

  • 80ml Num-num čia sēklu eļļas

  • 1 ēdk. šķīstošās kafijas pulvera (ja granulas -tās jāsamaļ vai jāizšķīdina pienā)

  • 80g cukura

  • 150g miltu

  • 1 tējk. cepamā pulvera

  • 1 ēdk. Num-num čia sēklu

  • vaniļa vai vaniļas cukurs

  • šķipsniņa sāls

Instrukcija

  1. 1

    Vienā traukā samaisa sausās sastāvdaļas, otrā – šķidrās.

  2. 2

    Uzkarsē krāsni līdz 170 C. Ieeļļo vai izklāj ar cepampapīru kēksu veidnītes/lielo veidni.

  3. 3

    Šķidrās sastāvdaļas pievieno sausajām, izmaisa (bet nekuļ) – līdzko mīkla viendabīga, beidz maisīt.

  4. 4

    Lej mīklu veidnēs, cep apmēram 30 min., līdz vidū iesprausts koka irbulītis iznāk ārā tīrs, bez pielipušām mīklas piciņām.