1 ola
80ml piena/augu “piena”
15 ml kafijas liķiera (pēc vēlēšanās)
80ml Num-num čia sēklu eļļas
1 ēdk. šķīstošās kafijas pulvera (ja granulas -tās jāsamaļ vai jāizšķīdina pienā)
80g cukura
150g miltu
1 tējk. cepamā pulvera
1 ēdk. Num-num čia sēklu
vaniļa vai vaniļas cukurs
šķipsniņa sāls
Vienā traukā samaisa sausās sastāvdaļas, otrā – šķidrās.
Uzkarsē krāsni līdz 170 C. Ieeļļo vai izklāj ar cepampapīru kēksu veidnītes/lielo veidni.
Šķidrās sastāvdaļas pievieno sausajām, izmaisa (bet nekuļ) – līdzko mīkla viendabīga, beidz maisīt.
Lej mīklu veidnēs, cep apmēram 30 min., līdz vidū iesprausts koka irbulītis iznāk ārā tīrs, bez pielipušām mīklas piciņām.